Engelska Svenska
 
 

KONSTSKOLAN

Konstskolans elever arrangerar utställningen Magma i Galleriet
Välkommen till Konstskolan!

Konstskolans elever har tillverkat den årliga julegrisen i marsipan! Det är för 30-året i rad julegrisen i marsipan tillverkas och säljs runt om i länet. Eleverna får genom försäljningen möjlighet att åka på en konstresa till någon plats med kulturellt utbud.

Eleverna arbetar för fullt i de olika verkstäderna med iver och stort intresse; åk 1 (tre klasser) har grafik, keramik och digital bild medan åk 2 skulpterar. Eleverna i åk 3 och åk 4 arbetar med sina egna projekt vars alster kommer att visas i Galleriet till våren. Våra konstpedagoger har konstmetodik i textiltrycket och de trivs, det syns!

I Galleriet kommer en jurybedömd fotoutställning att visas från den 11 december. Utställningen och fototävlingen arrageras av organisationen Svensk form Norrbotten. Galleriet är öppet vardagar 8.00-18.00 och vissa helger.

Varmt välkomna hälsar rektor, pedagoger och övrig personal på skolan!
Sunderby folkhögskolas utbildningar i pdf-klicka här!
 
Copyright © 2010-2011 | Sunderby Folkhögskola, Kråkbergsvägen 7, 95442 S.Sunderbyn | Email: info@sunderby.fhsk.se | Telefon: 0920-266600 | Fax: 0920-2666140 | Drift: Denacode AB